zondag, oktober 24, 2021
7 C
Rotterdam
zondag 24 oktober 2021

Winkeldief Albert Heijn zwaargewond na overmeestering door omstanders Cornelis Troostplein Amsterdam

Amsterdam – Een nog onbekende man is vanavond omstreeks half acht zwaargewond geraakt toen hij in de Albert Heijn aan het Cornelis Troostplein iets wilde stelen. De man werd door omstanders en mogelijk het beveilingspersoneel aangesproken om zijn tas te openen. Toen hij weigerde werd hij tegen de grond gewerkt en werd daarna onwel. Wat er precies in de winkel is gebeurd wordt momenteel onderzocht.

De man raakte buiten bewustzijn en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Wat hem precies mankeert is nog niet bekend. De politie onderzoekt wie er betrokken zijn bij de overmeestering. Het is niet bekend of het om winkelpersoneel gaat of bezoekers van de supermarkt. Eerder vertelde AT5 nog dat er mogelijk sprake zou zijn van een overval. Dit blijkt echter een vergissing te zijn.

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Spuikreek Rotterdam

0
Rotterdam - De politie kreeg afgelopen nacht rond 02.00 uur de melding van een mogelijke...

Man in hand gestoken bij steekpartij van Swietenlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na...

Politie lost schoten tijdens achtervolging op hoge snelheid door Woerden

0
Woerden (UT) - In de omgeving van de Molenvlietbaan heeft de politie zaterdagavond 23 oktober...

1 REACTIE

  1. Sorry, bericht over incident in AH klopt niet. Ik was er toevallig getuige van. De man wilde een pakje sigaretten of iets dergelijks stelen en werd door mogelijk een omstander en al snel ook twee bewakers van AH met grof geweld tegen de vlakte gewerkt, waarbij zijn hoofd met een klap op de grond terecht kwam, om vervolgens na wat geschreeuw heen en weer al snel het bewustzijn te verliezen. Het zag ernaar uit dat hij op sterven na dood was, hij ademde niet of nauwelijks. Er was al na enkele minuten meer politie dan ambulancepersoneel aanwezig, ondanks het feit dat er duidelijk gereanimeerd moest worden. Er werd gezegd dat de man een schaar bij zich had had, en dus gevaarlijk zou zijn, maar het leek er meer op dat de mannen die hem onder bedwang wilden houden gevaarlijk waren. Heel akelig om mee te maken, heel hypocriet om van een zielige looser die wrsch een pakje sigaretten wilde stelen een ‘overvaller’ van de AH te maken…. Wie heeft deze lezing de wereld in geholpen? AH? De politie? Ik zou wel eens willen weten wat voor letsel de man heeft opgelopen bij deze agressieve ‘aanhouding’. Zou zo maar hersenletsel kunnen zijn of een hart wat het toch niet meer echt goed is gaan doen….W. Savenije

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Spartaan’20 viert een jaartje later het 100-jarig bestaan

Spartaan’20 viert een jaartje later het 100-jarig bestaan [...]

Paal met voorpagina Het Vrije Volk blijft behouden

Paal met voorpagina Het Vrije Volk blijft behouden [...]

Laatste kans op ritten met lijn 11 en lijn 15 door Rotterdam

Laatste kans op ritten met lijn 11 en lijn 15 door Rotterdam [...]

Voorbereiding op 40ste marathon; iedereen kan plasje doen

Voorbereiding op 40ste marathon; iedereen kan plasje doen [...]

Man schiet te hulp bij ongeluk op A16; wordt zelf aangereden

Man schiet te hulp bij ongeluk op A16; wordt zelf aangereden [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,068VolgersVolg