Hulpverlening, Hoogmadesweg Leiderdorp

Date:

Share post:

- Advertisement -

Dinsdagavond heeft een automobilist zichzelf met een personenauto vastgereden op de Hoogmadesweg in Leiderdorp. De automobilist wilde met haar voertuig keren op de Hoogmadesweg waar even daarvoor een frontale aanrijding had plaatsgevonden. Tijdens het keren zag de automobilist een stuk steen wat in de berm stond over het hoofd waarop het voertuig vast kwam te zitten. Een OVD van de brandweer welke toevallig voorbij dit incident reed verleende hulp en liet uiteindelijk de vrijwillige brandweer van Leiderdorp komen welke aanwezig op de kazerne waren voor hun wekelijkse oefenavond. De brandweer heeft door middel van hydraulisch gereedschap het voertuig van de steen losgemaakt. Voor de vrijwillige brandweer was dit direct een leuke en realistische oefening. De eigenaar van het voertuig was de brandweer zeer dankbaar. Nadat het voertuig weer met vier wielen op de weg stond kon de bestuurster haar weg weer vervolgen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com’

IMG_9932 IMG_9933 IMG_9934 IMG_9935 IMG_9936 IMG_9937 IMG_9940 IMG_9941 IMG_9942 IMG_9943 IMG_9944 IMG_9945 IMG_9948

- Advertisement -

Gerelateerd