Vliegtuig Loganair veilig geland op Rotterdam Airport na noodsignaal

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Hulpdiensten zijn onderweg naar Rotterdam Airport voor een vliegtuig in nood. Er zijn 4 blusvoertuigen, 1 hoogwerker, 1 hulpverleningsvoertuig, 7 ambulances, traumahelikopter en een Officier Geneeskundige Dienst gealarmeerd .

Vliegtuig een Saab SF-340 van de Schotse vliegtuigmaatschappij Loganair heeft een noodsignaal afgegeven voor hydraulische problemen.

UPDATE 16:45 uur:
Het toestel van Loganair is veilig geland op Rotterdam Airport. De brandweer voert op dit moment een inspectie uit rondom het toestel. De passagiers worden in een gereedstaande bus naast het vliegtuig opgevangen. Het toestel staat in ieder geval met zijn neuswiel in het gras naast de landingsbaan geparkeerd.

- Advertisement -

Gerelateerd