Grote oefening brandweer Ouderkerk, Krimpen en Schoonhoven (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Ouderkerk aan den IJssel – Donderdagavond was er een grote oefening aan de Tiendweg west gaande. Hier was een ongeval gebeurd waar  drie personenauto’s en een fiets betrokken waren. Eén auto lag ook in het water waar ook de duikers van de brandweer Schoonhoven ter plaats kwamen, andere twee personenauto’s zijn tegen elkaar aan gebotst. 

Met behulp van redgereedschap zijn de slachtoffers uit de auto’s gehaald. De bestuurder van de auto te water lag in de slootkant. Duikers hebben toch in het rond het voertuig gekeken voor mogelijk nog meer slachtoffers. Uiteindelijk hebben de duikers een slachtoffer gevonden in het water.

Bij de oefening deden brandweerkorpsen Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven en de officier van dienst vanuit de veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond oost mee. De oefenleiding was op een paar verbeterpunten na tevreden over deze gezamenlijke oefening.

Foto’s en video : Jeroen van Zomeren

 

IMG_1906 IMG_1918 IMG_1936 IMG_1960 IMG_1964 IMG_1965 IMG_1988 IMG_2003 IMG_2013 IMG_2022 IMG_2044 IMG_2071

- Advertisement -

Gerelateerd