Gewonde na ongeval op kruising Strevelsweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Op de Strevelsweg met de Motorstraat heeft er vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. De twee kwamen elkaar op het verkeerde moment door een mogelijke voorrangsfout tegen en een aanrijding was niet meer te voorkomen. Met een harde klap kwamen de twee tot stilstand. Één persoon kon niet zelfstandig uitstappen en werd een handje geholpen door de brandweer die een deur opende.

Het slachtoffer kon zelfstandig op de brancard stappen en is daarna voor controle naar het Ikazia Ziekenhuis gebracht. De andere inzittenden waaronder een kind raakten niet gewond. Vanwege het ongeval was het verkeer richting de Strevelsweg gestremd. Zij werden de Motorstraat ingestuurd. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht waarna bergers de twee voertuigen hebben weggesleept.

FMS_1632 FMS_1633 FMS_1634 FMS_1638 FMS_1641kl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd