Twee gewonden na verkeersongeval op kruising Achterweg Mijnsheerenland.
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Mijnsheerenland – Bij een verkeersongeval op de Achterweg met de Romeinseweg zijn twee personen dinsdagmiddag gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak zagen de twee elkaar op de kruising over het hoofd waarna er een aanrijding ontstond. Één van de voertuigen kwam op de zijkant in het graanveld terecht.

Beide bestuurders werden door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Beide wagens zijn afgevoerd door een berger en zullen niet meer gerepareerd worden. De weg was ten tijde van het onderzoek afgesloten.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0115 DSC_0117 DSC_0122 DSC_0126 DSC_0128

 

 

Twee gewonden na verkeersongeval op kruising Achterweg Mijnsheerenland.
Schrijver:

 

 

Mijnsheerenland – Bij een verkeersongeval op de Achterweg met de Romeinseweg zijn twee personen dinsdagmiddag gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak zagen de twee elkaar op de kruising over het hoofd waarna er een aanrijding ontstond. Één van de voertuigen kwam op de zijkant in het graanveld terecht.

Beide bestuurders werden door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Beide wagens zijn afgevoerd door een berger en zullen niet meer gerepareerd worden. De weg was ten tijde van het onderzoek afgesloten.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0115 DSC_0117 DSC_0122 DSC_0126 DSC_0128

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!