Twee gewonden na verkeersongeval op kruising Achterweg Mijnsheerenland.

Date:

Deel bericht:

Mijnsheerenland – Bij een verkeersongeval op de Achterweg met de Romeinseweg zijn twee personen dinsdagmiddag gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak zagen de twee elkaar op de kruising over het hoofd waarna er een aanrijding ontstond. Één van de voertuigen kwam op de zijkant in het graanveld terecht.

Beide bestuurders werden door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Beide wagens zijn afgevoerd door een berger en zullen niet meer gerepareerd worden. De weg was ten tijde van het onderzoek afgesloten.

- Advertisement -

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0115 DSC_0117 DSC_0122 DSC_0126 DSC_0128

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd