WC De Scholver ontruimd nadat mensen onwel werden tijdens nieuwe vloer leggen Picassopassage Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Winkelcentrum de Scholver aan de Picassopassage is donderdagmiddag ontruimd nadat er een gevaarlijke stof was vrijgekomen tijdens het leggen van een nieuwe vloer in een winkelpand. Diverse personen raakten onwel waarop de hulpdiensten werden gebeld.

Deze kwamen ter plaatsen en schaalden op naar GRIP 1 omdat bleek dat het winkelcentrum moest worden ontruimd. In het winkelcentrum zitten onder andere de Albert Heijn en de LIDL.

- Advertisement -

Vier personen raakten er gewond. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee konden ter plaatse worden behandeld.

De brandweer heeft met grote overdrukventilatoren de winkels en het pand geventileerd. Hoelang het gaat duren voordat het winkelcentrum weer vrij wordt gegeven is onbekend.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woning beschadigd na explosie De Genestetstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Rond 23.40 uur is er bij een woning aan de Genestetstraat in Capelle...

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....