WC De Scholver ontruimd nadat mensen onwel werden tijdens nieuwe vloer leggen Picassopassage Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Winkelcentrum de Scholver aan de Picassopassage is donderdagmiddag ontruimd nadat er een gevaarlijke stof was vrijgekomen tijdens het leggen van een nieuwe vloer in een winkelpand. Diverse personen raakten onwel waarop de hulpdiensten werden gebeld.

Deze kwamen ter plaatsen en schaalden op naar GRIP 1 omdat bleek dat het winkelcentrum moest worden ontruimd. In het winkelcentrum zitten onder andere de Albert Heijn en de LIDL.

- Advertisement -

Vier personen raakten er gewond. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee konden ter plaatse worden behandeld.

De brandweer heeft met grote overdrukventilatoren de winkels en het pand geventileerd. Hoelang het gaat duren voordat het winkelcentrum weer vrij wordt gegeven is onbekend.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...