Auto botst tegen lantaarnpaal Goverwellesingel nabij de Provincialeweg West – N228 Haastrecht

zaterdag 17 oktober 2015 17:21

Haastrecht – Zaterdagmiddag rond 14:00 werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op verkeersplein Stolwijkersluis in Gouda. Direct kwam er nog een melding bij de politie binnen van een ongeval op de kruising Goverwellesingel / Provincialeweg West – N228 in Haastrecht.

Het bleek om dezelfde aanrijding te gaan en deze was gebeurd op de Goverwellesingel. Een automobiliste kwam vanuit Gouda de Goverwellebrug over waarna zij door onbekende oorzaak aan de verkeerde kant van de vluchtheuvel terecht kwam om vervolgens met de rechter voorzijde tegen een lantaarnpaal te botsen. Door de klap vielen beide lampen die boven aan de paal bevestigd zaten naar beneden en kwamen een aantal meters verder op de weg terecht.

De bestuurster en een klein kind zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar kwamen er beide zonder verwondingen vanaf.

Een berger heeft het voertuig afgevoerd. Een extern bedrijf is ter plaatse gekomen om de lantaarnpaal te verwijderen. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeval via het fietspad het ongeval passeren.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (2) [112HM]

Ongeval GDA (3) [112HM]

Ongeval GDA (11) [112HM]

Ongeval GDA (15) [112HM]

Ongeval GDA (19) [112HM]

Ongeval GDA (24) [112HM]

Ongeval GDA (29) [112HM]

Ongeval GDA (35) [112HM]

 

0 reacties

Auto botst tegen lantaarnpaal Goverwellesingel nabij de Provincialeweg West – N228 Haastrecht
Schrijver:

 

 

Haastrecht – Zaterdagmiddag rond 14:00 werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op verkeersplein Stolwijkersluis in Gouda. Direct kwam er nog een melding bij de politie binnen van een ongeval op de kruising Goverwellesingel / Provincialeweg West – N228 in Haastrecht.

Het bleek om dezelfde aanrijding te gaan en deze was gebeurd op de Goverwellesingel. Een automobiliste kwam vanuit Gouda de Goverwellebrug over waarna zij door onbekende oorzaak aan de verkeerde kant van de vluchtheuvel terecht kwam om vervolgens met de rechter voorzijde tegen een lantaarnpaal te botsen. Door de klap vielen beide lampen die boven aan de paal bevestigd zaten naar beneden en kwamen een aantal meters verder op de weg terecht.

De bestuurster en een klein kind zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar kwamen er beide zonder verwondingen vanaf.

Een berger heeft het voertuig afgevoerd. Een extern bedrijf is ter plaatse gekomen om de lantaarnpaal te verwijderen. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeval via het fietspad het ongeval passeren.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (2) [112HM]

Ongeval GDA (3) [112HM]

Ongeval GDA (11) [112HM]

Ongeval GDA (15) [112HM]

Ongeval GDA (19) [112HM]

Ongeval GDA (24) [112HM]

Ongeval GDA (29) [112HM]

Ongeval GDA (35) [112HM]

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!