Agent wordt haren uit hoofd getrokken na simpele naamscontrole Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een Rotterdamse Agente moet na een simpele naamscontrole een flinke pluk haar missen. Een zwartrijdster werd bij metrostation Dijkzicht door een boa aangehouden maar had geen identificatiebewijs bij zich. Zoals gewoonlijk komt dan de politie ter plaatse en de gegevens van de verdachten worden gecontroleerd in het systeem.

Door een nog onbekende oorzaak speelde de gemoederen hoog op waarna de zwartrijdster plukken haar uit het hoofd van de politieagente trok. De zwartrijdster werd vervolgens aangehouden en naar het bureau gebracht. De vrouwelijke agent doet aangifte van mishandeling. De vrouw zit vast en zal zich moeten verantwoorden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd