Snelweg A16 afgesloten na ongeval Brienenoordbrug Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam -Bij een groot ongeval op de A16 zijn zondagavond meerdere personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Parallelrijbaan net voor de van Brienenoordbrug. Op media is te lezen dat er sprake zou zijn van een ongeval waarbij acht voertuigen waren betrokken. Vanwege de ernst van het ongeval rukte naast meerdere ambulances de brandweer en het traumateam uit.

Het is niet bekend of er personen bekneld hebben gezeten in hun voertuigen. Omdat persvoorlichting staakt vanwege de CAO-acties komen zij morgen waarschijnlijk pas met een persbericht naar buiten. Vanwege het ongeluk was de Parallelrijbaan vanaf knooppunt Ridderster in de richting van Den Haag afgesloten voor het verkeer. Desondanks reden er toch een aantal automobilisten door de rode kruizen heen. Zij zijn staande gehouden door agenten die de snelweg in de gaten hielden.

https://twitter.com/TuTranNL/status/655844792501477377/

Foto’s : Huijskes Fotografie (link naar website)

Iris-Huijskes-A16-Brienenoord-3910copy
De politie hield een aantal voertuigen staande voor negeren rood-kruis
Iris-Huijskes-A16-Brienenoord-3906
De Parallelrijbaan is tot zeker 00.00 uur afgesloten tussen Ridderkerk en Kralingen

Iris-Huijskes-A16-Brienenoord-3910

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd