Vrouw zwaargewond in woning, man gewond door kruisboog Van Nidekstraat Velsen-Noord

dinsdag 20 oktober 2015 08:28

Velsen-Noord – De politie heeft maandagavond een zwaargewonde 49-jarige  vrouw aangetroffen in een woning aan de van Nidekstraat. Omstanders hadden een melding gemaakt dat zij een man met een kruisboog rond hadden zien lopen. De politie kwam ter plaatse en trof de 45-jarige man aan in de buurt van zijn woning. De man trok zichzelf terug en schoot zichzelf met de kruisboog neer.

Toen de politie de woning binnen ging troffen zij de zwaargewonde vrouw aan. Zowel de man als vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht. De man raakte niet ernstig gewond. De politie onderzoekt wat de relatie tussen de twee is. In de woning wordt een forensische onderzoek verricht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond in woning, man gewond door kruisboog Van Nidekstraat Velsen-Noord
Schrijver:

 

 

Velsen-Noord – De politie heeft maandagavond een zwaargewonde 49-jarige  vrouw aangetroffen in een woning aan de van Nidekstraat. Omstanders hadden een melding gemaakt dat zij een man met een kruisboog rond hadden zien lopen. De politie kwam ter plaatse en trof de 45-jarige man aan in de buurt van zijn woning. De man trok zichzelf terug en schoot zichzelf met de kruisboog neer.

Toen de politie de woning binnen ging troffen zij de zwaargewonde vrouw aan. Zowel de man als vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht. De man raakte niet ernstig gewond. De politie onderzoekt wat de relatie tussen de twee is. In de woning wordt een forensische onderzoek verricht.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!