Autobrand Achterdorp Nieuwenhoorn

woensdag 21 oktober 2015 16:51

NIEUWENHOORN – Woensdagmiddag 21 oktober om 16.10 uur werd de brandweer gewaarschuwd voor een autobrand aan de Achterdorp.
De eigenaar had de beginnende Brand getracht zelf te blussen met een brandblusser, maar dit was niet voldoende. De brandweer kwam ter plaatse met het snelle interventie voertuig en heeft de brand verder geblust.
Het voertuig zal weggesleept moeten worden.

Foto’s: Erik Terpstra (Oogophellevoetsluis.nl)

DSC_0015 DSC_0016 DSC_0017 DSC_0018

 

0 reacties

Autobrand Achterdorp Nieuwenhoorn
Schrijver:

 

 

NIEUWENHOORN – Woensdagmiddag 21 oktober om 16.10 uur werd de brandweer gewaarschuwd voor een autobrand aan de Achterdorp.
De eigenaar had de beginnende Brand getracht zelf te blussen met een brandblusser, maar dit was niet voldoende. De brandweer kwam ter plaatse met het snelle interventie voertuig en heeft de brand verder geblust.
Het voertuig zal weggesleept moeten worden.

Foto’s: Erik Terpstra (Oogophellevoetsluis.nl)

DSC_0015 DSC_0016 DSC_0017 DSC_0018

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!