Man en vrouw dreigen woning op te blazen Gordelweg Rotterdam

donderdag 22 oktober 2015 19:23

Rotterdam – Een man en vrouw hebben donderdagavond de hulpdiensten geruime tijd bezig gehouden. De twee hadden in hun woning aan de Gordelweg de gaskraan open gezet en de man zichzelf en een deel van de huisraad overgoten met benzine. De hulpdiensten namen geen risico en ontruimden de naastgelegen woningen.

De bewoners zijn opgevangen in een café. De brandweer heeft vervolgens diverse metingen verricht terwijl de politie de man en vrouw na een geruime tijd konden aanhouden. De brandweer is nog bezig met het ventileren van de woningen. Dan wordt gekeken wat er met de benzine gaat gebeuren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man en vrouw dreigen woning op te blazen Gordelweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man en vrouw hebben donderdagavond de hulpdiensten geruime tijd bezig gehouden. De twee hadden in hun woning aan de Gordelweg de gaskraan open gezet en de man zichzelf en een deel van de huisraad overgoten met benzine. De hulpdiensten namen geen risico en ontruimden de naastgelegen woningen.

De bewoners zijn opgevangen in een café. De brandweer heeft vervolgens diverse metingen verricht terwijl de politie de man en vrouw na een geruime tijd konden aanhouden. De brandweer is nog bezig met het ventileren van de woningen. Dan wordt gekeken wat er met de benzine gaat gebeuren.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!