Fietster naar het ziekenhuis na aanrijding met auto Boezemsingel Rotterdam

vrijdag 23 oktober 2015 22:23

Rotterdam – Omstreeks 21:22 uur zijn ambulance en politie uitgerukt voor een aanrijding met letsel op de Boezemsingel te Rotterdam Crooswijk.

De automobilist was net de Boezemsingel opgereden toen uit de Van Meekerenstraat een jonge dame op haar fiets volgens zeggen met vrij hoge snelheid aan kwam rijden. Door de hoge snelheid van de fietser kon de automobilist ondanks haar geringe snelheid een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser klapte vol op de linker voorzijde waarbij de voorruit onder andere flinke schade op liep.

Het slachtoffer is als een wonder zelf opgestaan en de ambulance in gestapt waarna het ambulancepersoneel haar kon onderzoeken. Gelet op de schade aan de auto is zij ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

De ter plaatse gekomen politie heeft van beide partijen de gegevens genoteerd en gezorgd voor uitwisseling van de gegevens. Het schade formulier zal op een later moment worden ingevuld.

Foto’s: Enrico Luijcx

image

image

image

 

0 reacties

Fietster naar het ziekenhuis na aanrijding met auto Boezemsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 21:22 uur zijn ambulance en politie uitgerukt voor een aanrijding met letsel op de Boezemsingel te Rotterdam Crooswijk.

De automobilist was net de Boezemsingel opgereden toen uit de Van Meekerenstraat een jonge dame op haar fiets volgens zeggen met vrij hoge snelheid aan kwam rijden. Door de hoge snelheid van de fietser kon de automobilist ondanks haar geringe snelheid een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser klapte vol op de linker voorzijde waarbij de voorruit onder andere flinke schade op liep.

Het slachtoffer is als een wonder zelf opgestaan en de ambulance in gestapt waarna het ambulancepersoneel haar kon onderzoeken. Gelet op de schade aan de auto is zij ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

De ter plaatse gekomen politie heeft van beide partijen de gegevens genoteerd en gezorgd voor uitwisseling van de gegevens. Het schade formulier zal op een later moment worden ingevuld.

Foto’s: Enrico Luijcx

image

image

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!