Agenten geslagen en beledigd door groep jongeren Rotterdam Oude Noorden

zaterdag 24 oktober 2015 03:13

Rotterdam – Agenten die een automobilist wilden aanspreken op zijn rijgedrag hebben het aan de stok gekregen met een grote groep jongeren. Toen de agenten de bestuurder in het Oude Noorden hadden laten stoppen werden zij direct beledigd door de automobilist. Direct begon een andere groep zich ermee te bemoeien waarop de agenten spoedassistentie hadden aangevraagd..

Pepperspray bleek niet te helpen. Agenten werden geslagen en beledigd. Al snel waren er een groot aantal agenten ter plaatse om de groep te verdrijven. Één persoon kwam op de agenten af met een ketting. Echter ging hij er als een haas vandoor toen de agenten hem benaderden. Zijn identiteit is bekend en zal later worden aangehouden.

Één agent raakte door de vechtpartij lichtgewond. Het is niet bekend of deze naar het ziekenhuis is gegaan voor behandeling. De betrokken agenten doen aangifte. Twee personen konden direct worden aangehouden.

Foto : Wijkagent Sander Boer

https://twitter.com/POL_Boer/status/657670163962142720y

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agenten geslagen en beledigd door groep jongeren Rotterdam Oude Noorden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten die een automobilist wilden aanspreken op zijn rijgedrag hebben het aan de stok gekregen met een grote groep jongeren. Toen de agenten de bestuurder in het Oude Noorden hadden laten stoppen werden zij direct beledigd door de automobilist. Direct begon een andere groep zich ermee te bemoeien waarop de agenten spoedassistentie hadden aangevraagd..

Pepperspray bleek niet te helpen. Agenten werden geslagen en beledigd. Al snel waren er een groot aantal agenten ter plaatse om de groep te verdrijven. Één persoon kwam op de agenten af met een ketting. Echter ging hij er als een haas vandoor toen de agenten hem benaderden. Zijn identiteit is bekend en zal later worden aangehouden.

Één agent raakte door de vechtpartij lichtgewond. Het is niet bekend of deze naar het ziekenhuis is gegaan voor behandeling. De betrokken agenten doen aangifte. Twee personen konden direct worden aangehouden.

Foto : Wijkagent Sander Boer

https://twitter.com/POL_Boer/status/657670163962142720y

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!