Gewonde na steekpartij Landfortstraat Rotterdam

zaterdag 24 oktober 2015 01:47

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Landfortstraat is vrijdag op zaterdag nacht één persoon gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd is nog geheel onduidelijk maar de verwondingen leken dusdanig ernstig dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Het slachtoffer werd in de ambulance gestabiliseerd en is daarna naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Op het moment van schrijven is ons niet bekend of de steekpartij op straat of in een woning heeft plaatsgevonden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Landfortstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Landfortstraat is vrijdag op zaterdag nacht één persoon gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd is nog geheel onduidelijk maar de verwondingen leken dusdanig ernstig dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Het slachtoffer werd in de ambulance gestabiliseerd en is daarna naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Op het moment van schrijven is ons niet bekend of de steekpartij op straat of in een woning heeft plaatsgevonden.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!