Meisje bewusteloos na valpartij met scooter Goudse Rijweg Rotterdam

zaterdag 24 oktober 2015 02:30

Rotterdam – Twee meiden zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt nadat zij waren gevallen met een snorscooter op de brug van de Goudse Rijweg. Het meisje raakte door de val bewusteloos en haar vriendin gewond aan haar kin. Omdat het ene meisje niet reageerde werd er een Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd.

Wijkagent Sander Boer was reeds ter plaatse en heeft het meisje gestabiliseerd in afwachting van het MMT-personeel. Zij hebben het ambulancepersoneel ondersteund bij het stabiliseren waarna zij bij kennis met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk zijn de twee gevallen door een onoverzichtelijke stoeprand. Het andere meisje hoefde niet naar het ziekenhuis en is door de agenten thuis gebracht. De scooter is veilig gesteld.

FMS_1839

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje bewusteloos na valpartij met scooter Goudse Rijweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee meiden zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt nadat zij waren gevallen met een snorscooter op de brug van de Goudse Rijweg. Het meisje raakte door de val bewusteloos en haar vriendin gewond aan haar kin. Omdat het ene meisje niet reageerde werd er een Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd.

Wijkagent Sander Boer was reeds ter plaatse en heeft het meisje gestabiliseerd in afwachting van het MMT-personeel. Zij hebben het ambulancepersoneel ondersteund bij het stabiliseren waarna zij bij kennis met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk zijn de twee gevallen door een onoverzichtelijke stoeprand. Het andere meisje hoefde niet naar het ziekenhuis en is door de agenten thuis gebracht. De scooter is veilig gesteld.

FMS_1839

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!