Verwarde man aangehouden door politie na gas in woning Bellamystraat Rotterdam

zaterdag 24 oktober 2015 02:43

Rotterdam – Een verwarde man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de politie, brandweer en ambulancedienst bezig gehouden. In zijn woning zou hij in mogelijk verwarde toestand de gaskraan hebben opengedraaid. De hulpdiensten namen geen risico en besloten maatregelen te nemen.

Echter bleek de man zich al buiten te vinden waarna hij even verderop kon worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier zal hij zoals gebruikelijk is in dit soort situaties worden beoordeeld door een psychiater. Echter was de klus toen nog niet geklaard. De brandweer moest nog metingen verrichten of om te kijken of er sprake was van een gaslucht. Binnen zat echter een grote hond, nadat de brandweer met de deur op een kiertje had gemeten heeft een agent de hond met een speciale vangstok uit de woning gehaald.

De hond is overgedragen aan de dierenambulance. De brandweer heeft verder geen gaslucht meer kunnen meten. Hierop gingen alle hulpverleners weer met vervolg.

Foto’s: Jeffrey Jacobs & Enrico Luijcx

DSC_2175

DSC_2180

DSC_2184

FMS_1818kl FMS_1820kl FMS_1827kl FMS_1832kl FMS_1837kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man aangehouden door politie na gas in woning Bellamystraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een verwarde man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de politie, brandweer en ambulancedienst bezig gehouden. In zijn woning zou hij in mogelijk verwarde toestand de gaskraan hebben opengedraaid. De hulpdiensten namen geen risico en besloten maatregelen te nemen.

Echter bleek de man zich al buiten te vinden waarna hij even verderop kon worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier zal hij zoals gebruikelijk is in dit soort situaties worden beoordeeld door een psychiater. Echter was de klus toen nog niet geklaard. De brandweer moest nog metingen verrichten of om te kijken of er sprake was van een gaslucht. Binnen zat echter een grote hond, nadat de brandweer met de deur op een kiertje had gemeten heeft een agent de hond met een speciale vangstok uit de woning gehaald.

De hond is overgedragen aan de dierenambulance. De brandweer heeft verder geen gaslucht meer kunnen meten. Hierop gingen alle hulpverleners weer met vervolg.

Foto’s: Jeffrey Jacobs & Enrico Luijcx

DSC_2175

DSC_2180

DSC_2184

FMS_1818kl FMS_1820kl FMS_1827kl FMS_1832kl FMS_1837kl

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!