Buurtpreventie via whatsapp ook in Zoetermeer

zondag 25 oktober 2015 14:28

Buurt preventie via whatsapp is nu ook in Zoetermeer begonnen. De oprichter Rick Juffermans zegt: Zoetermeeralert is razend populair in andere plaatsen van Nederland. Hierdoor zijn de inbraken en andere criminaliteit incidenten enorm gezakt.

ZoetermeerAlert is een particulier initatief en stelt voorzieningen beschikbaar voor het opstarten van buurtchats. Deze chats worden ingezet in de strijd tegen woninginbraken en andere verdachte situaties in woonwijken. Burgers kunnen zich kosteloos aanmelden en eventueel meehelpen met het organiseren van buurchats. Woon je in Zoetermeer? Meld je dan snel aan voor Zoetermeeralert

 

 

0 reacties

Buurtpreventie via whatsapp ook in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Buurt preventie via whatsapp is nu ook in Zoetermeer begonnen. De oprichter Rick Juffermans zegt: Zoetermeeralert is razend populair in andere plaatsen van Nederland. Hierdoor zijn de inbraken en andere criminaliteit incidenten enorm gezakt.

ZoetermeerAlert is een particulier initatief en stelt voorzieningen beschikbaar voor het opstarten van buurtchats. Deze chats worden ingezet in de strijd tegen woninginbraken en andere verdachte situaties in woonwijken. Burgers kunnen zich kosteloos aanmelden en eventueel meehelpen met het organiseren van buurchats. Woon je in Zoetermeer? Meld je dan snel aan voor Zoetermeeralert

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!