Drie gewonden na aanrijding tussen fietser en scooter Kralingse Zoom Rotterdam

zondag 25 oktober 2015 00:01

Rotterdam – Op de Kralingse Zoom zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen nadat een fietser en de bestuurder van een scooter tegen elkaar waren aangereden. De twee opzittenden van de scooter en de fietser raakten daardoor gewond.

Een ambulance kwam ter plaatse om twee personen vervolgens naar het ziekenhuis te brengen. Een derde kon ter plekke worden behandeld. De politie heeft nadat de slachtoffers waren verzorgd een onderzoek gestart. De toedracht wordt onderzocht.

Foto’s : Enrico Luijcx

image

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie gewonden na aanrijding tussen fietser en scooter Kralingse Zoom Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Kralingse Zoom zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen nadat een fietser en de bestuurder van een scooter tegen elkaar waren aangereden. De twee opzittenden van de scooter en de fietser raakten daardoor gewond.

Een ambulance kwam ter plaatse om twee personen vervolgens naar het ziekenhuis te brengen. Een derde kon ter plekke worden behandeld. De politie heeft nadat de slachtoffers waren verzorgd een onderzoek gestart. De toedracht wordt onderzocht.

Foto’s : Enrico Luijcx

image

image

image

image

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!