Man (53) verdronken na val in water Parkkade Rotterdam

zondag 25 oktober 2015 17:27

Rotterdam – Een 53-jarige Rotterdammer is in de nacht van zaterdag op zondag overleden nadat hij vanaf de Parkkade in het water was gevallen. De hulpdiensten rukten met spoed uit en duikers van de brandweer gingen het water in.

Twee duikploegen hebben gezocht naar de man. Hij werd vervolgens uit het water gehaald en gereanimeerd. Echter mocht de inzet van alle hulpverleners niet meer baten. De politie gaat uit van een tragisch ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (53) verdronken na val in water Parkkade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 53-jarige Rotterdammer is in de nacht van zaterdag op zondag overleden nadat hij vanaf de Parkkade in het water was gevallen. De hulpdiensten rukten met spoed uit en duikers van de brandweer gingen het water in.

Twee duikploegen hebben gezocht naar de man. Hij werd vervolgens uit het water gehaald en gereanimeerd. Echter mocht de inzet van alle hulpverleners niet meer baten. De politie gaat uit van een tragisch ongeval.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!