Brand in technische ruimte V&D Hoogstraat Rotterdam

maandag 26 oktober 2015 09:39

Rotterdam – Maandagmorgen is er brand ontstaan in de ventilatieschacht van een broodjesoven van de La Place in de Vroom & Dreesman in de Hoogstraat. Door de brand werd het gehele blok inclusief de onderliggende winkels ontruimd.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Echter is er sprake van forse rookoverlast. Er raakte voor zover bekend niemand gewond. Waardoor de brand is ontstaan wordt onderzocht.

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in technische ruimte V&D Hoogstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagmorgen is er brand ontstaan in de ventilatieschacht van een broodjesoven van de La Place in de Vroom & Dreesman in de Hoogstraat. Door de brand werd het gehele blok inclusief de onderliggende winkels ontruimd.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Echter is er sprake van forse rookoverlast. Er raakte voor zover bekend niemand gewond. Waardoor de brand is ontstaan wordt onderzocht.

image

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!