Vuurwerk explodeert bij grote brand in woning Oude Voskuilersteeg Wezep (video)

maandag 26 oktober 2015 19:28

Wezep – Bij een felle brand in een woning aan de Oude Voskuilersteeg is een behoorlijke hoeveelheid vuurwerk tot ontploffing gekomen. Omstreeks kwart voor zes kwam er bij de brandweer een melding binnen van brand in het pand. Ter plaatse troffen zij een ver ontwikkelde brand aan. Op een begeven moment was er een explosie te horen waarna er vuurwerk uit de woning schoot.

De brandweer heeft zich teruggetrokken tot de situatie veilig leek. Hierna hebben zij de bluswerkzaamheden weer hervat. Het is niet bekend om wat voor vuurwerk het ging in de woning. De woning moet als verloren worden beschouwd. Twee personen zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Foto : Harjan Plette

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vuurwerk explodeert bij grote brand in woning Oude Voskuilersteeg Wezep (video)
Schrijver:

 

 

Wezep – Bij een felle brand in een woning aan de Oude Voskuilersteeg is een behoorlijke hoeveelheid vuurwerk tot ontploffing gekomen. Omstreeks kwart voor zes kwam er bij de brandweer een melding binnen van brand in het pand. Ter plaatse troffen zij een ver ontwikkelde brand aan. Op een begeven moment was er een explosie te horen waarna er vuurwerk uit de woning schoot.

De brandweer heeft zich teruggetrokken tot de situatie veilig leek. Hierna hebben zij de bluswerkzaamheden weer hervat. Het is niet bekend om wat voor vuurwerk het ging in de woning. De woning moet als verloren worden beschouwd. Twee personen zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Foto : Harjan Plette

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!