Man overleden na brand in woning Passiebloem Rotterdam (video)

dinsdag 27 oktober 2015 20:53

Rotterdam -Bij een brand in een woning aan de Passiebloem is dinsdagavond een man om het leven gekomen. De brandweer kreeg omstreeks tien over half acht de melding van een brand in de woning. Een buurtbewoonster had gebeld nadat ze rook uit de ramen aan de bovenste etage zag komen.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de voordeur ingeramd om zich toegang tot de woning te verschaffen. De brand woedde in de slaapkamer van het huis. Aldaar in de buurt werd er het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Het is niet bekend of het om de bewoner gaat.

De brandweer had het vuur in eerste instantie snel onder controle. Echter toen forensische opsporing medewerkers aan hun werkzaamheden wilden beginnen bleek er toch wat na te smeulen. De brandweer heeft toen nogmaals wat restanten geblust.

Omdat de doodsoorzaak en het ontstaan van de brand niet direct te achterhalen is, zijn de medewerkers van Forensische Opsporing een sporenonderzoek gestart in de woning. Dit zal mogelijk nog tot in de late uurtjes in beslag nemen.

Volgens omwonenden woonde er een man die wel vaker in aanraking was geweest met de politie. Hij leidde een teruggetrokken bestaan. De gordijnen waren bijvoorbeeld altijd dicht en had nauwelijks contact met de buren.

Foto’s : Thom Verhoeven

DSC_0033[1] DSC_0029[1] DSC_0027[1]

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_1869kl FMS_1873kl FMS_1882kl FMS_1886kl FMS_1888kl FMS_1892kl kl FMS_1898kl FMS_1906kl FMS_1909kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overleden na brand in woning Passiebloem Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam -Bij een brand in een woning aan de Passiebloem is dinsdagavond een man om het leven gekomen. De brandweer kreeg omstreeks tien over half acht de melding van een brand in de woning. Een buurtbewoonster had gebeld nadat ze rook uit de ramen aan de bovenste etage zag komen.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de voordeur ingeramd om zich toegang tot de woning te verschaffen. De brand woedde in de slaapkamer van het huis. Aldaar in de buurt werd er het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Het is niet bekend of het om de bewoner gaat.

De brandweer had het vuur in eerste instantie snel onder controle. Echter toen forensische opsporing medewerkers aan hun werkzaamheden wilden beginnen bleek er toch wat na te smeulen. De brandweer heeft toen nogmaals wat restanten geblust.

Omdat de doodsoorzaak en het ontstaan van de brand niet direct te achterhalen is, zijn de medewerkers van Forensische Opsporing een sporenonderzoek gestart in de woning. Dit zal mogelijk nog tot in de late uurtjes in beslag nemen.

Volgens omwonenden woonde er een man die wel vaker in aanraking was geweest met de politie. Hij leidde een teruggetrokken bestaan. De gordijnen waren bijvoorbeeld altijd dicht en had nauwelijks contact met de buren.

Foto’s : Thom Verhoeven

DSC_0033[1] DSC_0029[1] DSC_0027[1]

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_1869kl FMS_1873kl FMS_1882kl FMS_1886kl FMS_1888kl FMS_1892kl kl FMS_1898kl FMS_1906kl FMS_1909kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!