Mogelijk inbrekers Sunweb aan de Bahialaan gepakt na achtervolging Cor Kieboomplein Rotterdam

dinsdag 27 oktober 2015 23:33

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond vier personen aangehouden na een achtervolging vanuit Rotterdam Fascinatio. De vier werden volgens de eerste berichten gesnapt in het kantoor van de Sunweb aan de Bahialaan in Rotterdam. Zij probeerden de kluis te openen. Echter werden zij gesnapt door medewerkers van het callcenter waarna ze op de vlucht sloegen.

De politie startte vervolgens de achtervolging die eindigde op het Cor Kieboomplein in Rotterdam-Zuid. De verdachten waren daar een groenstrook ingereden na een BTGV-procedure door de politie. Vervolgens kwamen ze tegen een andere auto tot stilstand. De verdachten konden vervolgens één voor één worden aangehouden.

Er wordt onderzocht wat zij in het pand van Sunweb deden. Mogelijk wilden ze inbreken in de aanwezig kluis. De politie komt morgen met meer informatie naar buiten.

FMS_1914kl FMS_1918kl FMS_1920kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mogelijk inbrekers Sunweb aan de Bahialaan gepakt na achtervolging Cor Kieboomplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond vier personen aangehouden na een achtervolging vanuit Rotterdam Fascinatio. De vier werden volgens de eerste berichten gesnapt in het kantoor van de Sunweb aan de Bahialaan in Rotterdam. Zij probeerden de kluis te openen. Echter werden zij gesnapt door medewerkers van het callcenter waarna ze op de vlucht sloegen.

De politie startte vervolgens de achtervolging die eindigde op het Cor Kieboomplein in Rotterdam-Zuid. De verdachten waren daar een groenstrook ingereden na een BTGV-procedure door de politie. Vervolgens kwamen ze tegen een andere auto tot stilstand. De verdachten konden vervolgens één voor één worden aangehouden.

Er wordt onderzocht wat zij in het pand van Sunweb deden. Mogelijk wilden ze inbreken in de aanwezig kluis. De politie komt morgen met meer informatie naar buiten.

FMS_1914kl FMS_1918kl FMS_1920kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!