Bestuurder gewond na aanrijding met auto tegen boom Rottebandreef Bergschenhoek

woensdag 28 oktober 2015 08:51

Bergschenhoek – Een automobilist is woensdagmorgen gewond geraakt nadat deze met zijn auto tegen een boom was gereden. Op de Rottebandreef raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt toen deze een stukje de berm in was gereden. Met de stuur correctie raakte de auto in een slip en kwamen aan de andere zijde tegen een boom tot stilstand.

Omdat niet bekend was of de bestuurder bekneld zou zitten, reden er naast een ambulance en politie-eenheid ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team mee. Hun inzet bleek eenmaal ter plaatse niet nodig. De inzittende van het voertuig is door ambulancemedewerkers geholpen. Een berger heeft het voertuig opgehaald.

Foto’s : Jeffrey & Wendy Jacobs

FMS_1922kl FMS_1926kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder gewond na aanrijding met auto tegen boom Rottebandreef Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – Een automobilist is woensdagmorgen gewond geraakt nadat deze met zijn auto tegen een boom was gereden. Op de Rottebandreef raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt toen deze een stukje de berm in was gereden. Met de stuur correctie raakte de auto in een slip en kwamen aan de andere zijde tegen een boom tot stilstand.

Omdat niet bekend was of de bestuurder bekneld zou zitten, reden er naast een ambulance en politie-eenheid ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team mee. Hun inzet bleek eenmaal ter plaatse niet nodig. De inzittende van het voertuig is door ambulancemedewerkers geholpen. Een berger heeft het voertuig opgehaald.

Foto’s : Jeffrey & Wendy Jacobs

FMS_1922kl FMS_1926kl

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!