Politie verzoekt “heet stelletje in auto” om te vertrekken uit woonwijk Hugo de Grootstraat Schiedam

woensdag 28 oktober 2015 21:47

Schiedam – Wijkagent Rein Hendriks trof woensdagavond een bijzondere situatie aan in de Hugo de Grootstraat. Een auto deinsde wat heen en weer en de ramen waren beslagen. Reden voor de wijkagent om er een kijkje te nemen. Tot zijn verbazing trof hij een stelletje aan in de auto.

Er bleek niet een gewoon babbeltje te worden gemaakt in de auto. Hierop heeft hij “ritmische” stelletje verzocht om te vertrekken uit de woonwijk.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie verzoekt “heet stelletje in auto” om te vertrekken uit woonwijk Hugo de Grootstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Wijkagent Rein Hendriks trof woensdagavond een bijzondere situatie aan in de Hugo de Grootstraat. Een auto deinsde wat heen en weer en de ramen waren beslagen. Reden voor de wijkagent om er een kijkje te nemen. Tot zijn verbazing trof hij een stelletje aan in de auto.

Er bleek niet een gewoon babbeltje te worden gemaakt in de auto. Hierop heeft hij “ritmische” stelletje verzocht om te vertrekken uit de woonwijk.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!