Brand bij vleeswerkingsbedrijf Tejo Capelle aan den IJssel

donderdag 29 oktober 2015 14:02

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Donderdagmiddag 29 oktober is er brand uitgebroken in Vleesverwerkingsbedrijf Tejo aan de Hoofdweg. De brand brak mogelijk uit in een rookkast. De brand ging gepaard met wat lichte rookontwikkeling.

Het pand was bij aankomst van de brandweer al ontruimd door de BHVers. De brandweer heeft de brand onder controle.

image

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand bij vleeswerkingsbedrijf Tejo Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Donderdagmiddag 29 oktober is er brand uitgebroken in Vleesverwerkingsbedrijf Tejo aan de Hoofdweg. De brand brak mogelijk uit in een rookkast. De brand ging gepaard met wat lichte rookontwikkeling.

Het pand was bij aankomst van de brandweer al ontruimd door de BHVers. De brandweer heeft de brand onder controle.

image

image

image

image

image

image

image

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!