Geen feestje voor automobilist na ongeval op Hofplein na overwinning Feyenoord Rotterdam

donderdag 29 oktober 2015 00:13

Rotterdam – Een automobilist is woensdagavond lichtgewond geraakt nadat hij een éénzijdig ongeval had gehad op het Hofplein. Normaliter is de fontein na de winst van Feyenoord gevuld met voetbalsupporters. Nu stond er een auto die op een paal was gebotst en vervolgens op de tramsporen tot stilstand was gekomen.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse en doen hebben de inzittende eerste hulp verleend. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De wagen is weggesleept en de politue verhoord de bestuurder.

Foto : Ingezonden Autoberging Henk Roos

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. ReneElPositivio

    Dat in de Fontijn springen na winst, is alleen weggelegd voor Turken, Feyenoord en andere supporters worden er uitgehaald.

Geen feestje voor automobilist na ongeval op Hofplein na overwinning Feyenoord Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een automobilist is woensdagavond lichtgewond geraakt nadat hij een éénzijdig ongeval had gehad op het Hofplein. Normaliter is de fontein na de winst van Feyenoord gevuld met voetbalsupporters. Nu stond er een auto die op een paal was gebotst en vervolgens op de tramsporen tot stilstand was gekomen.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse en doen hebben de inzittende eerste hulp verleend. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De wagen is weggesleept en de politue verhoord de bestuurder.

Foto : Ingezonden Autoberging Henk Roos

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!