Ravage na geramd bushokje Hoofdweg Capelle aan den IJssel

donderdag 29 oktober 2015 07:34

Capelle aan den IJssel – Een automobilist heeft donderdagmorgen omstreeks 6 uur een ravage aangericht op de Hoofdweg in Capelle. De automobilist raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en ramde een bushokje.

Door de klap kwam het voertuig op het dak tot stilstand. Omdat er veel rook vrij kwam werd ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van brand. In de auto zat één inzittende. Deze is door het ambulancepersoneel behandeld.

Medewerkers van Handhaving Capelle kwamen ter plaatse om de schade op te nemen en de rommel te laten verwijderen. Een berger heeft het voertuig meegenomen. De oorzaak is onbekend.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ravage na geramd bushokje Hoofdweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een automobilist heeft donderdagmorgen omstreeks 6 uur een ravage aangericht op de Hoofdweg in Capelle. De automobilist raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en ramde een bushokje.

Door de klap kwam het voertuig op het dak tot stilstand. Omdat er veel rook vrij kwam werd ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van brand. In de auto zat één inzittende. Deze is door het ambulancepersoneel behandeld.

Medewerkers van Handhaving Capelle kwamen ter plaatse om de schade op te nemen en de rommel te laten verwijderen. Een berger heeft het voertuig meegenomen. De oorzaak is onbekend.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!