Agent springt oude vrouw achterna na val in water Lage Erfbrug Rotterdam

vrijdag 30 oktober 2015 21:54

Rotterdam – Een politieagent is vrijdag een vrouw achterna gesprongen nadat zij te water was geraakt. Ter hoogte van de Lage Erfbrug viel de vrouw door een nog onbekende reden van de kade toen ze daar liep met haar rollator. De agent zag het gebeuren en twijfelde geen moment en sprong het water in.

Hij kon de vrouw boven water houden totdat de brandweer was gearriveerd. Deze haalde de twee weer aan wal waarna beiden door ambulancemedewerkers zij behandeld. De vrouw is voor onderkoeling naar het ziekenhuis gebracht. Of de agent  naar het ziekenhuis is gebracht is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agent springt oude vrouw achterna na val in water Lage Erfbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een politieagent is vrijdag een vrouw achterna gesprongen nadat zij te water was geraakt. Ter hoogte van de Lage Erfbrug viel de vrouw door een nog onbekende reden van de kade toen ze daar liep met haar rollator. De agent zag het gebeuren en twijfelde geen moment en sprong het water in.

Hij kon de vrouw boven water houden totdat de brandweer was gearriveerd. Deze haalde de twee weer aan wal waarna beiden door ambulancemedewerkers zij behandeld. De vrouw is voor onderkoeling naar het ziekenhuis gebracht. Of de agent  naar het ziekenhuis is gebracht is onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!