Handhavers Capelle houden drie verdachten aan voor o.a belediging WC Koperwiek

vrijdag 30 oktober 2015 19:07

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving Capelle hebben vrijdagmiddag samen met de politie drie verdachten aangehouden nadat zij overlast hadden veroorzaakt. De jongeren gedroegen zich hinderlijk in het winkelcentrum de Koperwiek aan de Kerklaan.

Toen handhavers hen wou aanspreken op hun gedraag werden de medewerkers o.a beledigd en pleegden zij fors verzet bij hun aanhouding. De drie werden vervolgens samen met de politie aangehouden voor belediging, bedreiging, diefstal en heling en het niet tonen van het ID-bewijs. Niet zo slim van ze want ze moesten allen mee naar het bureau.

Foto : Handhaving Capelle

CSkkx35WoAAHaBA

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhavers Capelle houden drie verdachten aan voor o.a belediging WC Koperwiek
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving Capelle hebben vrijdagmiddag samen met de politie drie verdachten aangehouden nadat zij overlast hadden veroorzaakt. De jongeren gedroegen zich hinderlijk in het winkelcentrum de Koperwiek aan de Kerklaan.

Toen handhavers hen wou aanspreken op hun gedraag werden de medewerkers o.a beledigd en pleegden zij fors verzet bij hun aanhouding. De drie werden vervolgens samen met de politie aangehouden voor belediging, bedreiging, diefstal en heling en het niet tonen van het ID-bewijs. Niet zo slim van ze want ze moesten allen mee naar het bureau.

Foto : Handhaving Capelle

CSkkx35WoAAHaBA

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!