Politie houdt mogelijk vuurwapen gevaarlijke verdachte aan met BTGV Bergse Linker Rottekade Rotterdam

zaterdag 31 oktober 2015 00:55

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond op de Bergse Linker Rottekade ter hoogte van de Veilingweg een verdachte aangehouden die mogelijk in het bezit van een vuurwapen zou zijn. Omdat bij een vuurwapenmelding een speciale procedure wordt opgestart, hebben de agenten een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) uitgevoerd.

De persoon werd gesommeerd om zijn handen in de lucht te steken terwijl agenten hun dienstwapen op hem hadden gericht. De verdachte kon vervolgens zonder al te veel problemen worden ingerekend. Het is niet bekend of de man daadwerkelijk in het bezit was van een vuurwapen.

Foto’s : Erik Terpstra

fvbjEbmi rivFAFC2 zsTm_GXz

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt mogelijk vuurwapen gevaarlijke verdachte aan met BTGV Bergse Linker Rottekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond op de Bergse Linker Rottekade ter hoogte van de Veilingweg een verdachte aangehouden die mogelijk in het bezit van een vuurwapen zou zijn. Omdat bij een vuurwapenmelding een speciale procedure wordt opgestart, hebben de agenten een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) uitgevoerd.

De persoon werd gesommeerd om zijn handen in de lucht te steken terwijl agenten hun dienstwapen op hem hadden gericht. De verdachte kon vervolgens zonder al te veel problemen worden ingerekend. Het is niet bekend of de man daadwerkelijk in het bezit was van een vuurwapen.

Foto’s : Erik Terpstra

fvbjEbmi rivFAFC2 zsTm_GXz

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!