Inzittende auto gereanimeerd na ongeval N471 Berkel en Rodenrijs

zondag 1 november 2015 18:36

Berkel en Rodenrijs – Bij een ernstig ongeval op de Provincialeweg N471 is in ieder geval één persoon zwaargewond geraakt. Er zou één persoon worden gereanimeerd. Bij het ongeval raakte één voertuig in de sloot.

Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Ook is nog niet bekend of er andere voertuigen bij zijn betrokken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inzittende auto gereanimeerd na ongeval N471 Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Bij een ernstig ongeval op de Provincialeweg N471 is in ieder geval één persoon zwaargewond geraakt. Er zou één persoon worden gereanimeerd. Bij het ongeval raakte één voertuig in de sloot.

Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Ook is nog niet bekend of er andere voertuigen bij zijn betrokken.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!