Dronken jongens rijden auto kinderkamer binnen Fresco Capelle aan den IJssel

maandag 2 november 2015 11:35

Capelle aan den IJssel – Twee jongens hebben zondagavond laat de gevel van een kinderkamer eruit gereden. Het incident gebeurde op de Fresco nadat twee jongens een auto ongevraagd hadden meegenomen van hun zus. De bestuurder reed door een nog onbekende oorzaak tegen de woning.

Het duo bleek bij controle van de politie onder invloed van alcohol. Het kind raakte niet gewond want deze lag dit keer bij de moeder in bed. De schade aan de gevel is wel groot. De eigenaresse van de auto verklaarde niet te weten hoe de twee aan de sleutel zijn gekomen.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken jongens rijden auto kinderkamer binnen Fresco Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Twee jongens hebben zondagavond laat de gevel van een kinderkamer eruit gereden. Het incident gebeurde op de Fresco nadat twee jongens een auto ongevraagd hadden meegenomen van hun zus. De bestuurder reed door een nog onbekende oorzaak tegen de woning.

Het duo bleek bij controle van de politie onder invloed van alcohol. Het kind raakte niet gewond want deze lag dit keer bij de moeder in bed. De schade aan de gevel is wel groot. De eigenaresse van de auto verklaarde niet te weten hoe de twee aan de sleutel zijn gekomen.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!