Man zwaargewond na mishandeling bij bushalte Gooilandsingel Rotterdam

maandag 2 november 2015 20:37

Rotterdam – Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij was mishandeld terwijl hij op de bus aan de Gooilandsingel stond te wachten. De man werd door een groep mannen spontaan mishandeld en werd ernstig toegetakeld.

Hulpverleners van onder andere het Mobiel Medisch Team hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Hij is daarna met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen zijn is onbekend. De politie heeft de buurt nog uitgekamd maar geen verdachten meer aangetroffen. De mannen zouden na hun daad in een auto gevlucht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond na mishandeling bij bushalte Gooilandsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij was mishandeld terwijl hij op de bus aan de Gooilandsingel stond te wachten. De man werd door een groep mannen spontaan mishandeld en werd ernstig toegetakeld.

Hulpverleners van onder andere het Mobiel Medisch Team hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Hij is daarna met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen zijn is onbekend. De politie heeft de buurt nog uitgekamd maar geen verdachten meer aangetroffen. De mannen zouden na hun daad in een auto gevlucht.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!