Posthumalaan afgesloten na vondst onbeheerde tas bij rechtbank Rotterdam

maandag 2 november 2015 12:12

Rotterdam – De politie heeft maandagmorgen de Posthumalaan afgesloten nadat er ter hoogte van de rechtbank een onbeheerde tas is aangetroffen. De weg is afgesloten omdat er onderzoek plaats vindt door medewerkers van de politie. Een tas die er was gevonden zonder eigenaar wordt niet vertrouwd en een explosievenverkenner doet onderzoek.

De tas werd gevonden naast de rechtbank maar is verplaatst naar de groenstrook. Hulpdiensten waaronder de brandweer en politie staan standby. Het is niet zeker of de Explosieven Opruimings Dienst onderweg is. Er is geen hinder voor het openbaar vervoerd. Het verkeer wordt omgeleid.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Posthumalaan afgesloten na vondst onbeheerde tas bij rechtbank Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft maandagmorgen de Posthumalaan afgesloten nadat er ter hoogte van de rechtbank een onbeheerde tas is aangetroffen. De weg is afgesloten omdat er onderzoek plaats vindt door medewerkers van de politie. Een tas die er was gevonden zonder eigenaar wordt niet vertrouwd en een explosievenverkenner doet onderzoek.

De tas werd gevonden naast de rechtbank maar is verplaatst naar de groenstrook. Hulpdiensten waaronder de brandweer en politie staan standby. Het is niet zeker of de Explosieven Opruimings Dienst onderweg is. Er is geen hinder voor het openbaar vervoerd. Het verkeer wordt omgeleid.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!