Brandweerman presenteert Brandweerkalender 2016

dinsdag 3 november 2015 20:05

Rotterdam – De bekendste brandweerman van Nederland John Jones heeft onlangs het eerste exemplaar van de brandweerkalender 2016 in ontvangst genomen. De kalender bevat 13 (inclusief Lay- out) zorgvuldig gekozen foto’s van brandweereenheden uit het land van Groningen tot aan Maastricht.

Bijvoorbeeld een haakarmvoertuig met het COBRA Systeem van de Gezamenlijke Brandweer of een Chrashtender van Brandweer luchthaven Schiphol. Een ander voorbeeld is een Waterongevallenvoertuig uit de regio Hollands Midden of een waterwagen van de Regio Drenthe. De foto’s zijn uit te knippen om als full color poster gebruikt te worden zodat als het jaar om is nog steeds plezier beleefd kan worden aan de foto’s!

De prijs van de kalender inclusief verzendkosten en een full color A4 poster als kado is 16,- Euro. John heeft een aantal exemplaren gesigneerd en deze zullen onder de bestellingen verloot worden. BRANDWEER KALENDER 2016 is te bestellen via : a.nieuwendijk62@upcmail.nl.

12204228_775682139224229_66061353_o

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweerman presenteert Brandweerkalender 2016
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De bekendste brandweerman van Nederland John Jones heeft onlangs het eerste exemplaar van de brandweerkalender 2016 in ontvangst genomen. De kalender bevat 13 (inclusief Lay- out) zorgvuldig gekozen foto’s van brandweereenheden uit het land van Groningen tot aan Maastricht.

Bijvoorbeeld een haakarmvoertuig met het COBRA Systeem van de Gezamenlijke Brandweer of een Chrashtender van Brandweer luchthaven Schiphol. Een ander voorbeeld is een Waterongevallenvoertuig uit de regio Hollands Midden of een waterwagen van de Regio Drenthe. De foto’s zijn uit te knippen om als full color poster gebruikt te worden zodat als het jaar om is nog steeds plezier beleefd kan worden aan de foto’s!

De prijs van de kalender inclusief verzendkosten en een full color A4 poster als kado is 16,- Euro. John heeft een aantal exemplaren gesigneerd en deze zullen onder de bestellingen verloot worden. BRANDWEER KALENDER 2016 is te bestellen via : a.nieuwendijk62@upcmail.nl.

12204228_775682139224229_66061353_o

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!