Brandweerman presenteert Brandweerkalender 2016

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De bekendste brandweerman van Nederland John Jones heeft onlangs het eerste exemplaar van de brandweerkalender 2016 in ontvangst genomen. De kalender bevat 13 (inclusief Lay- out) zorgvuldig gekozen foto’s van brandweereenheden uit het land van Groningen tot aan Maastricht.

Bijvoorbeeld een haakarmvoertuig met het COBRA Systeem van de Gezamenlijke Brandweer of een Chrashtender van Brandweer luchthaven Schiphol. Een ander voorbeeld is een Waterongevallenvoertuig uit de regio Hollands Midden of een waterwagen van de Regio Drenthe. De foto’s zijn uit te knippen om als full color poster gebruikt te worden zodat als het jaar om is nog steeds plezier beleefd kan worden aan de foto’s!

- Advertisement -

De prijs van de kalender inclusief verzendkosten en een full color A4 poster als kado is 16,- Euro. John heeft een aantal exemplaren gesigneerd en deze zullen onder de bestellingen verloot worden. BRANDWEER KALENDER 2016 is te bestellen via : a.nieuwendijk62@upcmail.nl.

12204228_775682139224229_66061353_o

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...