Politie zoekt naar vermist 11-jarig meisje in Deventer

dinsdag 3 november 2015 22:00

De politie in Deventer is op zoek naar een 11-jarig meisje dat sinds 17.00 uur vanmiddag is vermist. Het meisje is vermist vanaf de Koningin Wilhelminalaan. Ze is te herkennen aan een goudkleurige winterjas met bont aan de capuchon en heeft Skinny Jeans.

De politie wil graag weten waar zij verblijft. Mensen die meer info hebben kunnen contact opnemen met 0900-8844. Denkt u het meisje te zien bel dan 112!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt naar vermist 11-jarig meisje in Deventer
Schrijver:

 

 

De politie in Deventer is op zoek naar een 11-jarig meisje dat sinds 17.00 uur vanmiddag is vermist. Het meisje is vermist vanaf de Koningin Wilhelminalaan. Ze is te herkennen aan een goudkleurige winterjas met bont aan de capuchon en heeft Skinny Jeans.

De politie wil graag weten waar zij verblijft. Mensen die meer info hebben kunnen contact opnemen met 0900-8844. Denkt u het meisje te zien bel dan 112!

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!