Dode na verkeersruzie Grote Stern Rozenburg

woensdag 4 november 2015 08:35

Rozenburg – Bij een verkeersruzie is een man dinsdagavond laat om het leven gekomen. Op de Grote Stern begon de ruzie na een verkeerssituatie waarop het slachtoffer de deur opentrok van een andere auto. Er stond een vechtpartij waarna het slachtoffer bewusteloos op straat terecht kwam.

Bij de vechtpartij waren vanuit de andere auto een man en een vrouw betrokken. Ook een voorbijganger bemoeide zich met de vechtpartij. Agenten die ter plaatse kwamen startten direct de reanimatie. Echter overleed hij alsnog aan zijn verwondingen. De man en vrouw en de voorbijganger zijn aangehouden. De politie onderzoekt of de man aan de gevolgen van de vechtpartij is overleden.

Video : RTV Rijnmond

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na verkeersruzie Grote Stern Rozenburg
Schrijver:

 

 

Rozenburg – Bij een verkeersruzie is een man dinsdagavond laat om het leven gekomen. Op de Grote Stern begon de ruzie na een verkeerssituatie waarop het slachtoffer de deur opentrok van een andere auto. Er stond een vechtpartij waarna het slachtoffer bewusteloos op straat terecht kwam.

Bij de vechtpartij waren vanuit de andere auto een man en een vrouw betrokken. Ook een voorbijganger bemoeide zich met de vechtpartij. Agenten die ter plaatse kwamen startten direct de reanimatie. Echter overleed hij alsnog aan zijn verwondingen. De man en vrouw en de voorbijganger zijn aangehouden. De politie onderzoekt of de man aan de gevolgen van de vechtpartij is overleden.

Video : RTV Rijnmond

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!