Dode en gewonden na ernstig verkeersongeluk A37 Hoogeveen

donderdag 5 november 2015 21:04

Hoogeveen – Bij een ernstig verkeersongeval op de A37 ter hoogte van Hoogeveen zijn donderdagavond een dode en twee gewonden gevallen.  Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding tussen meerdere voertuigen.

Voor het ongeluk rukten de brandweer en ambulance uit. Ook de traumahelikopter werd ter plekke gevraagd. Echter kwam de hulp voor één van de automobilisten te laat. De twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode en gewonden na ernstig verkeersongeluk A37 Hoogeveen
Schrijver:

 

 

Hoogeveen – Bij een ernstig verkeersongeval op de A37 ter hoogte van Hoogeveen zijn donderdagavond een dode en twee gewonden gevallen.  Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding tussen meerdere voertuigen.

Voor het ongeluk rukten de brandweer en ambulance uit. Ook de traumahelikopter werd ter plekke gevraagd. Echter kwam de hulp voor één van de automobilisten te laat. De twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!