Rond de 250 bekeuringen na negeren rood kruis A12 thv Den Haag

donderdag 5 november 2015 20:19

Den Haag – Ter hoogte van het Prins Clausplein is donderdagavond een ongeval gebeurd. Vanwege het ongeval moest er een rijstrook richting Amsterdam worden afgesloten. Echter negeerden een hoop automobilisten die rode kruis.

Agenten telden maarliefst rond de 250 overtreders. Zij kunnen allemaal een bekeuring op de mat verwachten. Het OM zal de hoogte van de beschikking bepalen. Het negeren van een rood kruis wordt zwaar bestraft. Dit omdat er dodelijke ongelukken kunnen gebeuren.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rond de 250 bekeuringen na negeren rood kruis A12 thv Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Ter hoogte van het Prins Clausplein is donderdagavond een ongeval gebeurd. Vanwege het ongeval moest er een rijstrook richting Amsterdam worden afgesloten. Echter negeerden een hoop automobilisten die rode kruis.

Agenten telden maarliefst rond de 250 overtreders. Zij kunnen allemaal een bekeuring op de mat verwachten. Het OM zal de hoogte van de beschikking bepalen. Het negeren van een rood kruis wordt zwaar bestraft. Dit omdat er dodelijke ongelukken kunnen gebeuren.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!