Omstanders vinden dode op straat Wessex Hengelo

donderdag 5 november 2015 08:37

Hengelo – Omstanders hebben voor een woning aan de Wessex het stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen. De politie kreeg de melding binnen en ging ter plaatse. Omdat de doodsoorzaak niet direct is vast te stellen is er een groot onderzoek gestart.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben een tent geplaatst en doen onderzoek. De politie wilde nog niet vertellen of het om een man of een vrouw gaat. Er wordt onderzocht of de persoon aan een misdrijf of een natuurlijke dood is gestorven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Omstanders vinden dode op straat Wessex Hengelo
Schrijver:

 

 

Hengelo – Omstanders hebben voor een woning aan de Wessex het stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen. De politie kreeg de melding binnen en ging ter plaatse. Omdat de doodsoorzaak niet direct is vast te stellen is er een groot onderzoek gestart.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben een tent geplaatst en doen onderzoek. De politie wilde nog niet vertellen of het om een man of een vrouw gaat. Er wordt onderzocht of de persoon aan een misdrijf of een natuurlijke dood is gestorven.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!