Traumahelikopter verleent assistentie bij medisch noodgeval op straat Diamantlaan Leiden

donderdag 5 november 2015 21:57

Leiden – Diverse hulpverleners waaronder de politie, ambulance en het team van de Traumahelikopter hebben op de Diamantlaan vanmiddag hulpverleend nadat er een persoon onwel was geworden. De persoon was op straat gevonden waardoor veel mensen getuigen waren van het incident.

Ondanks dat alle hulpverleners snel ter plaatse waren kwam de hulp te laat. Het slachtoffer bleek inmiddels te zijn overleden aan een natuurlijk overlijden. Vanwege de komst van de helikopter kwamen er veel mensen kijken.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_7501 IMG_7512 Politie-MMT-Koen-Jongen

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter verleent assistentie bij medisch noodgeval op straat Diamantlaan Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – Diverse hulpverleners waaronder de politie, ambulance en het team van de Traumahelikopter hebben op de Diamantlaan vanmiddag hulpverleend nadat er een persoon onwel was geworden. De persoon was op straat gevonden waardoor veel mensen getuigen waren van het incident.

Ondanks dat alle hulpverleners snel ter plaatse waren kwam de hulp te laat. Het slachtoffer bleek inmiddels te zijn overleden aan een natuurlijk overlijden. Vanwege de komst van de helikopter kwamen er veel mensen kijken.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_7501 IMG_7512 Politie-MMT-Koen-Jongen

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!