Dode na ernstig ongeluk Laan van Bol’es Schiedam

vrijdag 6 november 2015 23:07

Schiedam – Bij een ernstig verkeersongeval is vrijdagavond een dode gevallen. Op de Laan van Bolnes werd een persoon geschept door een auto. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De bestuurder is na het ongeval gevlucht. Het zou mogelijk gaan om een gestolen auto. Hulpverleners waren met spoed uitgerukt maar konden niets meer doen. De politie heeft het gebied afgezet en doet onderzoek.

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na ernstig ongeluk Laan van Bol’es Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Bij een ernstig verkeersongeval is vrijdagavond een dode gevallen. Op de Laan van Bolnes werd een persoon geschept door een auto. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De bestuurder is na het ongeval gevlucht. Het zou mogelijk gaan om een gestolen auto. Hulpverleners waren met spoed uitgerukt maar konden niets meer doen. De politie heeft het gebied afgezet en doet onderzoek.

image

image

image

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!