Felle brand garagebedrijf Linschotenstraat Rotterdam

vrijdag 6 november 2015 11:31

Rotterdam – In een garagebedrijf aan de Linschotenstraat heeft rond middernacht een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een forse brand en de vlammen sloegen daarbij uit het pand.

De brandweer zette direct met wat extra mankracht in om de brand te blussen. Al snel was het vuur onder controle en werd de brand geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Wel is er veel schade in het pand. Een naastgelegen textielbedrijf liep forse rook- en waterschade op.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand garagebedrijf Linschotenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een garagebedrijf aan de Linschotenstraat heeft rond middernacht een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een forse brand en de vlammen sloegen daarbij uit het pand.

De brandweer zette direct met wat extra mankracht in om de brand te blussen. Al snel was het vuur onder controle en werd de brand geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Wel is er veel schade in het pand. Een naastgelegen textielbedrijf liep forse rook- en waterschade op.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!