Politiehelikopter ingezet bij zoektocht naar overvaller JYSK Lylantse baan Capelle-Schollevaar

vrijdag 6 november 2015 16:47

Capelle aan den IJssel – De politiehelikopter heeft vrijdagmiddag naar een verdachte van een overval gezocht. De verdachte zou de Jysk aan de Lylantse Baan hebben hebben overvaller. Hij kwam de zaak binnen en bedreigde het personeel met een mes. Hij vluchtte vervolgens op een rode Tomos brommer.

Direct werd er in de omgeving gezocht. Meerdere eenheden per auto en de politiehelikopter hebben de gehele wijk Capelle-Schollevaar, Rotterdam-Zevenkamp en Rotterdam Oosterflank afgezocht. De verdachte werd voor zover bekend niet meer aangetroffen.

20151106074253

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter ingezet bij zoektocht naar overvaller JYSK Lylantse baan Capelle-Schollevaar
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politiehelikopter heeft vrijdagmiddag naar een verdachte van een overval gezocht. De verdachte zou de Jysk aan de Lylantse Baan hebben hebben overvaller. Hij kwam de zaak binnen en bedreigde het personeel met een mes. Hij vluchtte vervolgens op een rode Tomos brommer.

Direct werd er in de omgeving gezocht. Meerdere eenheden per auto en de politiehelikopter hebben de gehele wijk Capelle-Schollevaar, Rotterdam-Zevenkamp en Rotterdam Oosterflank afgezocht. De verdachte werd voor zover bekend niet meer aangetroffen.

20151106074253

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!