Puinhoop na ongeval met meerdere voertuigen Westzeedijk Rotterdam

zaterdag 7 november 2015 08:22

Rotterdam – Op de Westzeedijk met de Pieter de Hoochweg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaatsgevonden. Het ongeval ontstond tussen drie personenvoertuigen. Deze voertuigen kwamen weer tot stilstand tegen drie andere voertuigen.

Bij het ongeval raakte er drie personen gewond. De ravage die ontstaan was enorm. De politie heeft een geruime tijd een sporenonderzoek uitgevoerd. Daarna zijn alle voertuigen geborgen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

https://twitter.com/EP_Bakker/status/662777947460386816

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Puinhoop na ongeval met meerdere voertuigen Westzeedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Westzeedijk met de Pieter de Hoochweg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaatsgevonden. Het ongeval ontstond tussen drie personenvoertuigen. Deze voertuigen kwamen weer tot stilstand tegen drie andere voertuigen.

Bij het ongeval raakte er drie personen gewond. De ravage die ontstaan was enorm. De politie heeft een geruime tijd een sporenonderzoek uitgevoerd. Daarna zijn alle voertuigen geborgen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

https://twitter.com/EP_Bakker/status/662777947460386816

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!