Aanrijding tussen twéé personenauto’s in Bleiswijk

zondag 8 november 2015 23:30

Bleiswijk – Bij een ongeval op de Voorlaan is zondagavond één persoon gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak zagen twee automobilisten elkaar over het hoofd op een kruising waarna een aanrijding niet meer was te voorkomen. Vanwege de ernst van de melding werd er naast de ambulance ook de brandweer meegestuurd.

Één van de inzittenden zou zich nog in de auto bevinden en mogelijk bekneld zitten. De brandweer heeft vervolgens voor de ambulancemedewerkers een deur geopend waarna het slachtoffer uit de auto is gehaald. Er was geen sprake van een beknelling. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Foto’s: Juffermansmedia

DSC00627 DSC00628 DSC00630 DSC00632 DSC00633 DSC00634

 

0 reacties

Aanrijding tussen twéé personenauto’s in Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Bij een ongeval op de Voorlaan is zondagavond één persoon gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak zagen twee automobilisten elkaar over het hoofd op een kruising waarna een aanrijding niet meer was te voorkomen. Vanwege de ernst van de melding werd er naast de ambulance ook de brandweer meegestuurd.

Één van de inzittenden zou zich nog in de auto bevinden en mogelijk bekneld zitten. De brandweer heeft vervolgens voor de ambulancemedewerkers een deur geopend waarna het slachtoffer uit de auto is gehaald. Er was geen sprake van een beknelling. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Foto’s: Juffermansmedia

DSC00627 DSC00628 DSC00630 DSC00632 DSC00633 DSC00634

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!