Auto over de kop, 1 lichtgewonde Stadhoudersviaduct Rotterdam (video)

zondag 8 november 2015 02:07

Rotterdam – Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.00 uur gewond geraakt nadat ze met haar auto over de kop was geslagen. De vrouw ramde op het Stadhoudersviaduct de vangrail en kwam vervolgens op zijn kop tot stilstand.

Omdat niet bekend was hoe ernstig haar verwondingen waren kwam de brandweer ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team was opgeroepen maar zijn niet ter plaatse geweest. Bij het terplaatse komen van de hulpverleners zat de vrouw al naast de auto. Ambulancemedewerkers hebben haar gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw kon of wilde geen blaastest afleggen. De vrouw is in dit geval formeel aangehouden en van haar zal bloed worden afgenomen om te kijken of ze gedronken heeft. De politie zoekt uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De vrouw was mogelijk ook niet de eigenaar van de auto. Dat was haar ex-man wil en wordt onderzocht of ze de auto onrechtmatig heeft meegenomen.

wpid-img_20151108_015814.jpg

FMS_2032kl FMS_2033kl FMS_2035kl FMS_2034kl FMS_2038kl FMS_2042kl FMS_2045kl FMS_2047kl FMS_2053kl FMS_2046kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto over de kop, 1 lichtgewonde Stadhoudersviaduct Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.00 uur gewond geraakt nadat ze met haar auto over de kop was geslagen. De vrouw ramde op het Stadhoudersviaduct de vangrail en kwam vervolgens op zijn kop tot stilstand.

Omdat niet bekend was hoe ernstig haar verwondingen waren kwam de brandweer ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team was opgeroepen maar zijn niet ter plaatse geweest. Bij het terplaatse komen van de hulpverleners zat de vrouw al naast de auto. Ambulancemedewerkers hebben haar gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw kon of wilde geen blaastest afleggen. De vrouw is in dit geval formeel aangehouden en van haar zal bloed worden afgenomen om te kijken of ze gedronken heeft. De politie zoekt uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De vrouw was mogelijk ook niet de eigenaar van de auto. Dat was haar ex-man wil en wordt onderzocht of ze de auto onrechtmatig heeft meegenomen.

wpid-img_20151108_015814.jpg

FMS_2032kl FMS_2033kl FMS_2035kl FMS_2034kl FMS_2038kl FMS_2042kl FMS_2045kl FMS_2047kl FMS_2053kl FMS_2046kl

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!